Invitații gratuite la teatru

RATBV S.A. oferă în mod gratuit, astăzi, opt invitații duble la un spectacol ce va avea loc pe scena Teatrului ”Sică Alexandrescu”.

Cele opt invitații pentru câte două persoane la spectacolul ”Mincinosul” – de Carlo Goldoni, ce se va juca vineri, 10 mai a.c., de la orele 19.00,  vor fi oferite primelor opt persoane care joi (mâine), în intervalul orar 06.00 – 21.00, vor achiziționa un abonament lunar sau anual de transport RATBV S.A. de la punctul de vânzare situat în stația ”Școala Generală nr. 20” din cartierul Valea Cetății.

Ca şi în alte ocazii similare, clienţii RATBV S.A. care vor intra în posesia unuia dintre cele opt pachete de câte două bilete de intrare gratuite îşi pot achiziţiona orice tip de abonament de transport lunar sau anual, indiferent dacă este la preţul întreg de 85 sau, respectiv, 850 de lei ori dacă sunt abonamente cu reducere pentru elevi, pentru studenţi ori donatorii de sânge. Biletele la spectacol au fost primite gratuit de societatea noastră din partea Teatrului Dramatic ”Sică Alexandrescu”, pe baza unui protocol de colaborare existent între RATBV S.A. și prestigioasa instituție de cultură.

Articolul precedentProfanator de morminte din Făgăraș, reținut de autorități
Articolul următorAccident în Centrul Civic din Brașov