Ibrahimovic a mai depășit un record! Atacantul în vârstă de 41 de ani a făcut spectacol în meciul cu Udinese, încheiat cu 3-1 în favoarea gazdelor. Starul suedez a înscris singurul gol al echipei sale și a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A. 

Zlatan Ibrahimovic, revenit după o accidentare, a înscris în minutul 45+4 din penalty. Astfel, a devenit cel mai în vârstă marcator din Serie A, la 41 de ani și 166 de zile.

Jurnaliștii de la sportmediaset.it scriu că atacantul celor de la AC Milan l-a depășit pe Alessandro Costacurta, 41 de ani și 25 de zile. Până sâmbătă, el deținea recordul pe care s-a stabilit Zlatan Ibrahimovic.

 
 
 

 

Milanezii au fost învinși cu 3-1 în partida cu Udinese.

Golul rossonerilor a fost marcat de Zlatan Ibrahimovic, care a devenit astfel cel mai în vârstă jucător care marchează în campionatul Italiei. Pentru Udinese au marcat Roberto Pereyra (minutul 9), Beto(minutul 45+5) și Kingsley Ehizibue (minutul 70).

Zlatan Ibrahimovic a fost convocat la naționala Suediei pentru meciurile cu Belgia și Azerbadjan din preliminariile EURO 2024.

În cazul în care va fi introdus pe teren, el va deveni cel mai în vârstă fotbalist care joacă într-un meci din calificările Campionatului European. Acest record îi aparține lui Dino Zoff. Portarul italian avea 41 de ani și 93 de zile când a intrat pe teren într-un meci cu Suedia din 29 mai 1983 (preliminariile EURO 1984).

Sursa: Realitatea de Neamt

Articolul precedentSchimbări la pașapoarte, din 20 martie. Vom putea beneficia de un nou serviciu
Articolul următorElevii din clasa a VIII-a încep simularea Evaluării naţionale