După un joc spectaculos, cursiv și cu multe ocazii de gol, echipa de hochei pe gheață Corona Wolves a reușit să învingă, aseară, formația DEAC, din Ungaria, cu scorul de 3-1, pe reprize 1-0, 2-0, 0-1.

„Lupii” au deschis scorul în minutul 03’18” al meciului, Biro G. deviind în poarta oaspeților șutul lui Pavlo Borysenko. La gol a mai participat și Daniel Trancă.

Chiar dacă au dominat prima repriză, jucătorii noștri nu au mai reușit să marcheze, intrând la pauză cu avans minim.

În repriza a doua, în minutul 29’08” al meciului, Daniel Trancă a reușit să marcheze golul de 2-0, fiind asistat de către Gergo Biro și Peter Balazs.

În minutul 34’43”, Balazs Gajdo, jucător crescut la centrul de juniori al echipei noastre, a reușit să marcheze primul său gol în Erste Liga (fiind asistat de către Zoltan Molnar și Matyas Biro).

Scor după două reprize: 3-0 în favoarea echipei noastre.

Repriza a treia a continuat în aceiași notă de dominare a echipei noastre însă cei care au marcat au fost oaspeții, fructificând o dublă superioritate numerică în ultimul minut al meciului prin Akos Berta.

De remarcat că jucătorii noștri au expediat nu mai puțin de 43 de șuturi la poarta oaspeților.

Echipa noastră se clasează în continuare pe locul 4 al Erste Liga, cu 16 puncte după 8 meciuri (și golaveraj 32-23).

În această seară, de la ora 18:30, Corona va întâlni, pe gheața Patinoarului Olimpic Brașov, echipa Dunaújvárosi Acélbikák.

Foto și text: wolves.ro

Articolul precedentFestivalul mustului, în weekend, la Brașov
Articolul următorTRAGEDIE la Maratonul Piatra Craiului! Doi sportivi au murit