HANDBAL: Două jucătoare de bază de la Corona Brașov au semnat prelungirea contractelor

Eliza Buceschi și Andreea Chiricuță au ajuns, zilele acestea, la o înțelegere cu oficialii echipei de handbal feminin Corona Brașov. Cele două jucătoare și-au prelungit contractele care expirau în vară, astfel că vor evolua și în sezonul următor sub Tâmpa.

Mă bucur să fac în continuare parte din proiectul Coronei, care creşte de la an la an şi prin care am reuşit să cresc şi eu odată cu el şi îmi doresc foarte mult ca sezonul acesta să terminăm pe un loc de cupe europene. Cu siguranţă, Braşovul are potenţial de a face performanţă, iar la Corona sunt condiţii foarte bune şi acesta este unul dintre motivele care m-a făcut să rămân la Braşov”, a spus Eliza Buceshi (foto jos).

Eliza Buceschi este de două sezoane la Corona Brașov, este titularul echipei naționale a României pe postul de coordonator. Jucătoarea Coronei a fost a doua golgeteră a Europenelor recent încheiate, unde echipa României a terminat pe locul 4.

Mă bucur că pot avea continuitate la Corona. Mă simt bine aici şi sper să pot ajuta echipa în continuare. Îmi doresc foarte tare să prindem un loc de cupele europene şi să facem o figură frumoasă acolo. Am încredere în această echipă şi cred că la Braşov putem face performanţă pentru că avem tot ce ne trebuie pentru a reuşi acest lucru”, a declarat și Andreea Chiricuţă (foto jos).

Preşedintele cşlubului Corona, Liviu Dragomir, a declarat că şi-a dorit să păstreze la Braşov o bună parte din nucleul de jucătoare pe care echipa l-a avut în actuala ediţie de campionat şi să aducă alături de fetele care vor rămâne, jucătoare care să întărească şi mai tare echipa pentru viitor. „Semnarea prelungirii cu Andreea Chiricuţă a venit firesc, pentru că, aşa cum am mai spus, la o echipă este importantă şi continuitatea. Ne-am dorit să avem un nucleu care a lucrat împreună şi în acest sezon şi doar să aducem întăriri lotului. Cred că suntem pe drumul cel bun şi sperăm ca la startul sezonul viitor să avem echipa pe care ne-o dorim cu toţii”.

Până la acest moment, din echipa Coronei au semnat prelungirea Georgiana Ciuciulete, Eliza Buceschi, Marilena Neagu şi Andreea Chiricuţă, dar au fost aduse coordonatorul de joc Cristina Laslo şi extrema Ivona Pavicevic, ambele de la Buducnost. Din vară, vor pleca sigur de la Corona Bianca Tiron, Marina Dmitrovic şi Ekaterina Vetkova, jucătoare care au semnat deja cu alte echipe.

 

Articolul precedentUn ministru spune lucruri trăznite: „În trei ani vom ajunge de la București, la Brașov, pe autostradă”
Articolul următorRestricții în trafic, în acest weekend, în județul Brașov