Handbal: Corona, meci greu la Baia Mare

După o pauză  competiţioanlă, handbalistele Coronei încep în acest week-end, o serie de jocuri foarte grele, în deplasare cu Baia Mare, pe teren propriu cu CSM bucureşti iar apoi au de disputant dubla cu Gloria Bistriţa şi între cele două jocuri, un alt meci de campionat cu CSM Slobozia.

Având în vedere importanţa partidelor atât  în economia clasamentului intern cât şi în ceea ce priveşte calificarea în grupele Cupei EHF, antrenorul Ion Crăciun îşi doreşte înainte  de toate să aibă jucătoarele apte de efort. “Am pregătit această perioadă cum am putut mai bine. Este important însă, ca dincoo de aspectul tehnico tactic, să reuşim să le menţinem pe fete cu un tonus bun, să reuşim să le recuperăm bine pentru a aborda aceste partied cu cea mai bună formulă de echipă, în funcţie de ceea ce seîntâmplă în teren. Începem să simţim presiune pentru că ne dorim cu toţţi să obţinem multe, însă acest lucru se întâmplă la toate echipele, nu doar la Corona”.

Despre jocul de sâmbătă, de la ora 11.00, de la Baia Mare, tehnicianul Coronei a spus că se aşşteaptă să fie un meci greu, echipa lui Costică Buceschi având la rândul ei ambiţii mari pentru acest sezon. “Jucăm pe terenul unei echipe care a făcut meciuri bune şi care poate pune probleme. Trebuie să intrăm foarte mobilizaţi şi concentraţi pentru că este important să aducem puncte de afară. Am studiat adversarul, la nivel teoretic ştim ce trebuie să facem, acum sperăm ca şi fetele să aplice în teren, ceea ce le spunem de pe margine”.

După jocul cu Baia Mare, Corona va evolua, miercuri, de la ora 18.30, pe teren propriu, cu CSM Bucureşti.

Articolul precedentCopiii iau parte, mâine, la o acțiune de plantare de copaci
Articolul următorVIDEO Primăria renunță la amenajarea drumului Gorița