Fotbalistul brașovean Gabi Tamaș, ARESTAT de Poliția din Israel!

Gabi Tamaş, fostul jucător de la Dinamo şi FCSB, a fost reţinut în Israel. Conform, publicaţiei israliene „Sport1”, fundaşul echipei Hapoel Haifa a condus sub influenţa băuturilor alcoolice.

El a fost oprit şi reţinut în apropiere de Haifa de un echipaj al Poliţiei de Nord din Israel după ce maşina în care se afla circula cu 205 km/h pe autostrada Tel Aviv – Haifa, unde limita de viteză este de 90 km/h!   Israelienii de la Sport 1 anunţă că Gabi Tamaş a fost arestat pentru 30 de zile! Gabi Tamaş este acum la tribunalul din Petach Tikva, unde va fi audiat pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi pentru depăşirea vitezei legale. Inițial, israelienii nu au publicat numele jucătorului la solicitarea Poliţiei:

“În această seară, un ofiţer care lucra pe teren a surprins o maşină care circula cu 205km/h. A început să-l urmărească şi l-a oprit după câţiva kilometri. Vorbind cu şoferul care era alături de două femei, poliţistul a descoperit că acesta nu vorbea ebraică şi că trăia în Israel de un an şi jumătate. Poliţistul a simţit mirosul de alcool din maşină iar şoferul, un bărbat născut în 1983, a fost supus la un test de alcoolemie ce a detectat un nivel de 3 ori mai mare decât cel permis de lege”.

Potrivit poliției israeliene, Tamaș a fost găsit cu o concentrație de 733 mg de alcool în aerul expirat, de trei ori mai mare decât limita permisă de lege. El a fost reţinut, iar mașina sa a fost confiscată. Potrivit fanatik.ro, Gabi Tamaș a fost reţinut şi va fi audiat pentru acuzaţiile de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi depăşirea limitei de viteză.

Articolul precedentFOTOGALERIE Ninsoarea a prelungit sezonul de schi în Poiana Brașov
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Persoană căzută de la etaj, în municipiul Brașov