La sfârșitul acestei săptămâni a fost inaugurată secția de sterilizare din cadrul Spitalului Clinic de Urgență pentru Copii Brașov.

Echipamentele, a căror valoare depășește 200.000 de dolari, sunt de cea mai înaltă performanță și au fost achiziționate cu sprijinul financiar al Rotary Club Brașov, în cadrul proiectului „Împreună Dăruim”. Lucrările de reparații și igienizări realizate la secția de sterilizare au costat 170.000 de lei, fonduri alocate anul trecut din bugetul CJ Brașov.

Felicit echipa Clubului Rotary Brașov pentru inițiativa acestui proiect, care merită din plin lauda și aprecierea noastră, a tuturor. Când vorbim despre sănătate, ne referim la tot ceea ce este mai important pe lume, cu atât mai mult atunci când discutăm despre sănătatea copiilor noștri. Le doresc multă sănătate celor care au avut inițiativa acestui proiect cu sloganul #împreunădăruim și sperăm ca pe viitor să avem parte de multe astfel de inaugurări, în toate spitalele, pentru că acolo unde putem să aducem o rază de speranță în viața oamenilor, copii sau bunici, pacienți sau nu, trebuie să facem acest lucru„, a declarat Marian Rasaliu, prefectul județului Brașov.

Articolul precedentRATBV a suplimentat numărul autobuzelor spre festivalul Iron Dragons, de la Ghimbav
Articolul următorPolițiștii brașoveni, activități dedicate copiilor (VIDEO)