Încă de la debutul perioadei dedicate sărbătorilor de iarnă sunt așteptate, ca în fiecare an, intensificări ale traficului rutier în zona istorică a orașului Brașov. Acesta este și motivul pentru care polițiștii locali de la Biroul Rutier vor asigura, cu precădere, fluidizarea circulației în zona Centrului Istoric și în Poiana Brașov.

Această activitate se va desfășura în următoarea perioadă, iar dispozitivele care au acționat în ultimele două luni pentru dirijarea traficului în marile intersecții din oraș (“PATRIA”, JUDECĂTORIE, AFI, STRADA NICOLAE TITULESCU, “TREI ALIMENTARE”), vor putea fi văzute la treabă în CENTRUL ISTORIC și POIANA BRAȘOV, dirijând traficul pentru fluidizarea circulației rutiere în orele de vârf.

De remarcat este faptul că, în zona străzii Nicolae Titulescu, circulația a revenit la normal, pe ambele sensuri, eliminându-se toate restricțiile impuse din cauza lucrărilor la calea de rulare. Poliția Locală Brașov le recomandă în continuare șoferilor să circule cu prudență pentru evitatea producerii accidentelor și problemelor în trafic.

Foto și video: Poliția Locală Brașov

Articolul precedentAdversar INFERNAL pentru CFR Cluj în primăvara Europa League!
Articolul următorPieton lovit de maşină, DECEDAT!