FOTO – O jurnalistă din Brașov își lansează, astăzi, prima carte

Prima carte a jurnalistei Bianca Bucă se lansează joi, 13 decembrie, ora 18.00, la Librăria Ștefan Octavian Iosif, din Brașov.

Cele dintâi 100 de exemplare vor fi însoțite de un CD cu melodii de Crăciun, interpretate tot de autoare. Lansare nu va fi una clasică, pe lângă momentele surpriză pregătite de organizatori, la finalul lansării, cei prezenți vor putea viziona expoziția de grafică semnată Bianca Bucă, aceasta cuprinzând graficele originale ale cărții “Miracolele Crăciunului”.

Tot în cadrul evenimentului din Salonul Libris, va fi lansată și colectia de globuri lucrate manual de artistul handmade Alina Samoilă, globuri care au în interior copii după ilustrațiile cărții. Acestea, ulterior, se vor găsi la căsuța nr. 10, din Piața Sfatului.

Despre miracolele mici care creează miracole mari vorbesc cele cinci povesti de Crăciun, potrivite pentru întreaga familie, cuprinse în prima carte a autoarei Bianca Bucă, intitulată sugestiv “Miracolele Crăciunului”. Cele cinci povesti tratează aspecte normale de viață în care ne putem regăsi cu toții, acestea fiind plasată în vremuri de altădată. Personajele nu au nume, cartea fiind numai bună pentru o seară de Crăciun petrecută cu familia sau singur la gura sobei învăluit in miresemele de sărbătoare.

Încă de când eram de-o șchioapă am avut două năzuințe: să descopăr elixirul vieții veșnice și să scriu măcar o carte. Și, iată-mă acum în acest punct în care ambele dorințe îmi sunt împlinite, căci ce poate fi mai frumos dacă nu să lași o urmă în spatele tău, pășind pe poteca vieții, iar aceasta să fie făcută de condei, condei care nu face nimic altceva decât să transforme un muritor într-o eternă existență pe acest Pământ”, declară autoarea.

Articolul precedentFOTO – Oseminte descoperite în curtea unui liceu
Articolul următorBrașoveancă surprinsă în trafic, fără permis de conducere, la volanul unei mașini neînmatriculate