Clubul sportiv Corona a lansat, în weekend, la Şcoala Gimnazială nr. 19, proiectului „Sportul în şcoli”, un program susţinut de Primărie şi Consiliul Local Braşov, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean.

Elevii din clasele primare s-au distrat timp de două ore alături de antrenorii specializaţi ai clubului Corona Braşov. Evenimentul a fost o reuşită, la final cei mici manifestându-şi dorinţa de a reveni în sală şi săptămâna viitoare, când antrenorii Coronei se vor afla tot la Școala 19, urmând ca apoi acţiunea să se mute la unități de învățământ din alte cartiere ale Braşovului.

Foto: Corona Braşov

Preşedintele Coronei s-a arătat mulţumit că acest proiect a reuşit să ajungă în şcoli şi crede că lansarea lui a fost un succes. „Sunt bucuros că, în sfârşit, ne aflăm în sala de sport, alături de o mulţime de copilaşi veniţi să petreacă două ore alături de noi. Am venit aici doar pentru sport, pentru că dorim ca aceşti micuţi să prindă drag de mişcare. Este important ca sportul să facă parte din viaţa noastră de la cele mai fragede vârste. Sportul nu oferă doar un stil de viaţă sănătos, dar şi educă într-un fel în care alte discipline poate nu reuşesc să o facă.

Nu ne dorim ca acești copii să vină şi facă obligatoriu sport de performanţă, ci doar să vadă că există alternativă la petrecerea timpului liber, nu doar tableta sau televizorul. Faptul că îi văd acum îmbujoraţi, transpiraţi şi veseli, demonstrează că sunt interesaţi de activităţi sportive, însă este important ca şi părinţii să îi îndrume către mişcare”, a punctat Liviu Dragomir.

Articolul precedentVIDEO Parapantist BLOCAT într-un copac
Articolul următorVIDEO Remember – unul dintre cele mai mari dezastre din istoria României