FOTBAL: Corona Brașov câștigă pe propriul teren, Kids Tâmpa, înfrângere la scor în deplasare!

Vineri după-amiază au fost programate primele meciuri din etapa a 3-a a Seriei a 5-a din liga a treia de fotbal.

Corona Brașov a învins, pe Stadionul Tineretului, cu 2-1, 2-0 la pauză, pe Astra 2. Brașovenii au început bine meciul și au deschis scorul chiar în minutul 8. Linguraru a centrat perfect, iar Burlacu a deschis scorul cu un șut din interiorul careului. 2-0 s-a făcut în minutul 25. Roșu a marcat cu un șut de la peste 20 de metri, în vinclul porții adverse. Gazdele au preferat să conserve rezultatul, iar oaspeții au profitat și au stabilit scorul final în minutul 87, după reușita lui Pahonțu din penalty.

ACS Kids Tâmpa Brașov a suferit o înfrângere drastică în etapa a 3-a a seriei a 5-a din Liga a 3-a. „Urșii” au pierdut, 0-5 (0-2), în deplasare, cu AFC Odorheiu Secuiesc, echipă antrenată de brașoveanul Florin Stângă. Brașovenii au avut însă și ghinion, portarul Câșlariu accidentându-se chiar înaintea fluierului de start, fiind înlocuit cu Denis Bărăgoană, un tânăr născut în 2003, talentat, dar fără experiență la seniori.

Nu sunt multe de zis după un asemenea scor și un asemenea joc. Și eu cred că nu am intrat conectați și asta ne-a costat. Dacă aveam atitudine, chiar cred că altul ar fi fost rezultatul. Lăsăm capul jos, pentru că toate meciurile sunt grele și trebuie să avem altă abordare pentru a emite și pretenții”, a declarat Ciprian Anghel. Celălalt „principal” al „urșilor”, Nicu Văduva, a vorbit și el despre atitudinea elevilor săi: „Am plătit în primul rând pentru lipsa de atitudine. Mulți dintre băieți au crezut că meciul este dinainte câștigat. În plus, gazdele au evoluat foarte determinat, au câștigat majoritatea duelurilor unu contra unu, au arătat mai multă prospețime. Pe acest fond, am făcut și greșeli mari în defensivă. Ne învățăm, însă, lecția, sperăm să revenim cu picioarele pe pământ, muncim mai mult, pentru a arăta altceva în următorul meci”.

Celelalte echipe brașovene din liga a treia vor evolua în această după-amiază, de la ora 17.00. Cetate Râșnov va întâlni, acasă, pe KSE Târgu Secuiesc, în timp ce SR Brașov va juca la Blejoi, cu Plopeni.