Femeie cu probleme psihice, dispărută din Spitalul Judeţean

La data de 10 august, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov au fost sesizați prin numărul unic de urgență 112 despre faptul că, în dimineața zilei de 10 august 2019, în jurul orelor 09.00, numita DAN DANIELA, în vârstă de 38 de ani, din localitatea Părău, judetul Brașov, a părăsit Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov.

UPDATE: 

Femeia a fost găsită. Un bărbat care efectuează transport de persoane, în regim taxi, a identificat-o pe femeie ca fiind persoana căutată și a condus-o la cea mai apropiată unitate de poliție, respectiv la Politia Municipiului Codlea.

ȘTIRE INIȚIALĂ:

Persoana are asupra sa documentele de identitate și nu cunoaște municipiul Brașov. La momentul dispariției era îmbrăcată cu pantaloni de culoare negru, tricou de culoare negru și avea într-o plasă, un hanorac de culoare alb.

SEMNALMENTE :
Înălțime – 1.80 m
Greutate – 90-95 kg
Constituție – corpolentă
Păr- brunet, ușor roșcat
Ochii – albaștri

Persoanele care pot oferi detalii utile în depistarea acesteia sunt rugate să informeze cea mai apropiată unitate de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență.

„Din discuția cu doctorul de garda din UPU, bolnava era coerentă, fara acte medicale care sa ateste lipsa de discernământ. A fost întrebată dacă are cine să vină după ea si a răspuns că se descurcă. A pleacat la Făgăraș cu recomandarea sa consulte un medic ginecolog, fiind gravidă în 16 saptamani”, au declarat reprezentanţii Spitalului Judeţean Braşov.

Articolul precedentVIDEO 18 ani de la meciul din Cupa UEFA, FC Brașov – Mika Ashtarak 5-1
Articolul următorAccident cu trei victime, pe DN1