FC Brașov a fost eliminată în play-off-ul Cupei României de FC Hermannstadt. A fost 1-1 la finalul celor 90 de minute. Nu s-a marcat în prelungiri astfel că s-a ajuns la lovituri de la 11 metri. Acolo unde sibienii s-au impus cu 6-4, la general. Diogo Izata a ratat singurul penalty. Astfel, FC Hermannstadt s-a calificat în grupele Cupei României. 

Prima repriză a aparținut aproape în totalitate stegarilor, care au fost mai periculoși. Anghelov a ratat două mari ocazii, iar șutul lui Vasile Constantin a trecut puțin pe lângă poartă. Pe un fond de dominare, galben-negrii au deschis scorul în minutul 42. Același Anghelov a înscris cu un şut la colțul lung, mingea atinge bara înainte de a ajunge în plasă. Doar 3 minute mai târziu, Tudor Saim și-a lăsat echipa în inferioritate numerică. Jucătorul celor de la FC Brașov a avut o intrare criminală la ghanezul Issah. Saim a fost eliminat după ce a intrat cu talpa pe pieptul jucătorului sibian care a primit îngrijiri medicale minute bune! Ulterior a fost transportat cu ambulanța la spital.

Cu om în plus, sibienii au ieșit mai motivați de la cabine. Au beneficiat și de ajutorul centralului, care a acordat, ușor, o lovitură de la 11 metri pentru FC Hermannstadt. Asta după un fault al lui Jovanovic. Acesta şi-ar fi împins adversarul care urmărea mingea, în săritură. Petrișor Petrescu a făcut 1-1 de la punctul cu var. Năstăsie, în minutul 68, și Dumbravă în minutul 75, au mai ratat câte o ocazie de ambele părți. S-a ajuns în prelungiri. 

Vizibil epuizați din cauza efortului depus în inferioritate numerică, gazdele nu au mai avut luciditate și au permis oaspeților să-i domine. Astfel că Opruț, Buhăcianu și Oroian au ratat ocazii importante la poarta lui Sebastian Micu. La 11 metri, singurul care a ratat a fost Diogo Izata de la gazde, astfel că sibienii au avansat cu scorul general de 6-4 în grupele Cupei României.

Articolul precedentAlexandru Dedu, managerul general de la Corona Brașov, a vorbit despre situația clubului pe care-l conduce!
Articolul următorA murit Alexandru Arșinel. Actorul era de câteva luni în stare gravă