Elevii din Întorsura Buzăului vă invită la teatru!

Spectacolul „Tot Ce-I Românesc Nu Piere” va fi pus în scenă, mâine, de la ora 14.00, la Căminul Cultural Brădet, județul Covasna, de trupa 3T a Centrului de Tineret Întorsura Buzăului. 

Cu ocazia împlinirii a 161 de ani de la Unirea Principatelor Române, cei 17 tineri și talentați actori amatori, cu vârste cuprinse între 15 și 17 ani, elevi ai Liceului „Mircea Eliade” din Întorsura Buzăului, oferă tuturor iubitorilor de teatru din Brădet un spectacol inedit, dinamic și amuzant, inspirat din dramaturgia românească.

Proiectul este finanțat de Primăria Întorsura Buzăului. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. Pe 17 ianuarie, același spectacol a fost jucat și pe scena Teatrului „Andrei Mureșanu” din Sfântu Gheorghe.

Trupa 3T s-a născut din dorința unor tineri de la Liceul Teoretic Mircea Eliade (plus o întorsureancă de la Colegiul Național Andrei Șaguna din Brașov) de a oferi întorsurenilor și alte experiențe culturale. Tinerii au absolvit cursurile Scolii de actorie Dream&Act din București și au realizat acest spectacol, pe care îl oferă, cu mult drag, tuturor iubitorilor de teatru din zona Întorsura Buzăului„, a declarat profesorul coordonator Doina Pătrunjel.

 

Articolul precedentVIDEO Bătrână carbonizată în propria locuință
Articolul următorRAT Brașov, program special, astăzi