Braşovul revine pe harta boxului național şi european, prin organizarea celei mai importante gale de box din ultimii 20 de ani. Dracula Boxing Show va avea loc pe 22 septembrie, la Sala Sporturilor.

Vor fi 7 meciuri de profesionişti, dintre care doua la categoria grea. Pe 21 septembrie se va organiza şi o gală pentru amatori, cu 53 de meciuri, tot la Sala Sporturilor. Daniel Ursache, principalul organizator al evenimentului, ne oferă detalii.

Dintre toate evenimentele pe care le-am organizat, acesta este cel mai important. Am reușit să aducem cei mai tari boxeuri ai României la Brașov. O gală foarte tare, cu sportivi de talie mondială. Nu a fost ușor. Ne dorim să aducem sportivi din ce în ce mai tari, evenimente din ce în ce mai tari, sportivi cât mai valoroși și vrem să aducem un titlu mondial la Brașov.
DANIEL URSACHE, organizator

Evenimentul va aduce în ring unii dintre cei mai valoroşi pugilişti ai României. Bogdan Dinu va lupta la categoria grea. Va susține pentru prima dată după 6 ani un meci în România.

Sunt onorat că am șansa să boxez din nou în România. Și mai ales la Brașov. Consider că Brașovul este a doua casă și nu o spun ca să flatez pe nimeni, chiar vin foarte des la Brașov, iubesc acest oraș, atât eu cât și familia. Venim destul de des aici să ne relaxăm. Veniți să ne susțineți pentru că vor fi niște meciuri de calitate. Cei mai buni boxeuri profesioniști ai României vor evolua în acea seară. Sunt motivat să facem spectacol și meciuri de calitate.
BOGDAN DINU

Un alt boxeur extrem de tehnic care va urca în ring în Sala Sporturilor este Daniel Buciuc.

Sunt onorat să lupt la Brașov, nu am mai luptat de ceva timp în România și este un moment special pentru mine în cariera mea. Sunt foarte bine pregătit, vreau să demonstrez că m-am pregătit mai bine ca oricând, va fi un Daniel Buciuc mult mai puternic.
DANIEL BUCIUC

Gala de box este cofinanțată de Consiliul Județean care a alocat peste 110.000 de lei pentru organizarea acestui eveniment. Ne spune mai multe Zoltan Szenner, vicepreşedintele CJ Braşov.

Sunt sigur că va fi o gală spectaculoasă, o gală de succes, am văzut primul lor eveniment. Am văzut primul lor eveniment pe care l-au organizat prin forțe proprii și de data aceasta sunt convins că vor ridica ștacheta și mai sus. Boxul brașovean a intrat într-un con de umbră în ultima vreme și de câțiva ani pare că a renăscut.
ZOLTAN SZENNER, vicepreședinte CJ Brașov

Gala profesionistă din 22 septembrie va începe la ora 19.00, iar intrarea generală va costa 50 lei. În schimb, la gala dedicată amatorilor, din 21 septembrie, intrarea va fi liberă.

Sursa: Realitatea de Brasov

Articolul precedentNicolae Ciucă îi liniștește pe români. Ce spune fostul ministru al Apărării despre fragmentele de dronă găsite în Tulcea – Declarații cruciale
Articolul următorVIDEO Percheziții la persoane bănuite de trafic de droguri de mare risc