Două accidente rutiere, în această seară, la Brașov

Două accidente rutiere au avut loc, în această seară, în municipiul Brașov. Doi pietoni au fost loviți de autoturisme, potrivit IPJ Brașov.

În primul accident, un conducător auto, în vârstă de 47 de ani, care conducea un autovehicul pe strada Carpatilor din municipiul Brașov, a surprins și accidentat un pieton, în vârstă de 51 de ani.

Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorilor auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0. Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal„, a declarat agentul de poliție Nadia Olaru.

În cel de-al doilea incident rutier, produs tot în această seară, un conducător auto, care conducea un autovehicul pe strada Independenței din municipiul Brașov a surprins și accidentat un pieton. Victima a fost transportată la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale. La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Elevă rănită, într-o şcoală din Braşov (FOTO)
Articolul următorFOTO Festivitate de absolvire pentru seniorii brașoveni