Județul Brașov este invadat de animale sălbatice. Fie că vorbim despre comune sau chiar despre municipiu, asta poate înțelege oricine dacă se raportează la mesajele Ro-Alert trimise cu nemiluita de ISU Brașov în ultima perioadă!

Ce-i drept, urșii coboară tot mai des în mijlocul oamenilor, în căutarea hranei. Aproape de fiecare dată când este văzut un animal sălbatic, chiar dacă în multe cazuri nu se confirmă, ulterior, apariția lui, ISU Brașov trimite mesaje de tip Ro-Alert pentru a semnala prezența pericolului într-o anumită zonă.

Ultimul astfel de SMS a fost trimis, azi-dimineață, la ora 2.35, pentru a anunța apariția unui urs pe strada Molidului, în cartierul Răcădău.

De aici se naște și nemulțumirea unor brașoveni, care sunt treziți în miezul nopții de aceste mesaje Ro-Alert. Câțiva dintre ei au părut chiar revoltați (foto, jos). Părerile sunt, evident, ca de fiecare dată, pro și contra. Ei bine, vă invităm să ne spuneți dacă aceste mesaje care produc un zgomot infernal, venite în miezul nopții, sunt cu adevărat utile.

 

Articolul precedentFOTO+VIDEO Pensiune în flăcări, în județul Brașov
Articolul următorAccident rutier, acum, pe DN1