Cursuri inedite organizate de polițiștii locali (FOTO)

Polițiștii locali, în dialog cu seniorii de la academia înființată de Direcția de Servicii Sociale din cadrul Primăriei Brașov.

Cursanții de ocazie s-au bucurat de prezența polițiștilor locali, dacă este să ținem cont de avalanșa de întrebări la care au așteptat răspunsuri și la seria de probleme comunitare ridicate în timpul orei de curs. Seniorii brașoveni înscriși în acest program de instruire nonformală au fost interesați de campaniile de prevenție pe care Poliția Locala le-a inițiat și le derulează pe tot parcursul anului.

Printre ele se numără: „Fără noroc pe stradă!” care se adresează deținătorilor de animale de companie, “Folosește zebra!” – derulată în scopul prevenirii accidentelor rutiere, “Păstrați orașul curat!”- cea legata de salubritate și menținerea curățeniei pe străzi și la platformele de gunoi sau campania de descurajare a cerșetoriei, desfășurată în parteneriat cu RATBv. Alte subiecte abordate de seniori s-au referit la parcările din cartiere și la zonele special amenajate pentru picnic și grătare. Ore de curs pentru seniori cu tematică social-comunitară vor fi organizate și luna viitoare.

Foto: Poliția Locală Brașov

Articolul precedentA doua campanie de dezinsecție din iunie
Articolul următorALARMANT Ziua și accidentul de muncă, la Brașov!