Foto: Arhivă

Utilajele de deszăpezire care aparțin celor doi operatori, Comprest și Eurostrada, au ieșit încă de aseară pe străzile principale.

In zona deservita de Comprest s-a acționat cu 20 de utilaje și s-au utilizat aproximativ 240 de tone de material antiderapant. Pe stoc mai este o cantitate de aproximativ 340 de tone, dar de maine se face reaprovizionare. In zona in care Eurostrada asigura deszăpezirea s-a acționat cu 15 utilaje și s-au utilizat aproximativ 80 de tone de material antiderapant, pe stoc mai este o cantitate de aproximativ 520 de tone. Nu au fost semnalate probleme majore in activitatea de deszăpezire.

Acum, deja, s-a intrat in interiorul cartierelor, cele doua firme având in acest moment 16 utilaje in oras. Pe drumul de Poiana și in stațiune acționează 4 utilaje și se circula in condiții bune. Având in vedere ca se anunța ninsoare pana maine autoritățile fac un apel la cei care maine dimineața merg spre serviciu sa utilizeze mijloacele de transport in comun sau sa aibă mașinile echipate pentru condiții de iarna, in special cauciucuri de iarna care sa fie intr-o stare buna, pentru a nu se forma blocaje in trafic la orele de vârf.

Articolul precedentFOTO + VIDEO Ninge abundent în județul Brașov! Starea drumurilor naționale din Regiunea Centru
Articolul următorCondițiile de acordare a ajutoarelor pentru încălzirea locuinței