Crosul 15 Noiembrie nu se mai organizează anul acesta!

Având în vedere contextul plin de restricții generat de pandemia cu care ne confruntăm de la începutul anului în curs, Asociația 15 Noiembrie 1987 Brașov a fost nevoită să anuleze ediția din acest an a unuia dintre cele mai importante evenimente sportive ale Municipiului Brașov: Crosul 15 Noiembrie.

Cu siguranță, această tradițională competiție va fi reluată de anul viitor, atunci când, sperăm noi, vom scăpa de această pandemie. Însă, în ciuda vremurilor pe care le trăim, ne-am decis ca momentul 15 Noiembrie 1987 să nu treacă nemarcat nici acum, când se împlinesc 33 de ani de la prima revoltă anticomunistă din România și una dintre cele mai importante acțiuni din fostul bloc comunist

                Astfel, duminică, 15 Noiembrie 2020, la ora 11.30, va avea loc o depunere de coroane la Troița de la Spitalul Clinic de Urgență Brașov, fără a fi oficiat, însă, și serviciul religios. Sugerăm tuturor entităților care doresc să participe la acest moment să desemneze câte un singur reprezentant, astfel încât să se poată respecta cu ușurință reglementările privind distanțarea socială.

                De asemenea, tot duminică, după lăsarea întunericului, pe muntele Tâmpa și pe Cetățuia Brașov vor fi proiecții laser cu mesaje care să amintească de semnificația zilei de 15 Noiembrie 1987.

                În viitorul apropiat, Asociația 15 Noiembrie 1987 Brașov își dorește să fie mai prezentă în viața cetății, motiv pentru care pregătim câteva proiecte ce se vor adresa brașovenilor și nu numai, în special generațiilor care vin din urmă și care vor avea șansa de a cunoaște mai multe aspecte legate de istoria acestui oraș, proiecte despre care vă vom comunica detalii de îndată ce vor prinde contur.

Articolul precedentVIDEO Sfârșit tragic pentru bătrâna de 90 de ani dispărută ieri!
Articolul următorCe se va întâmpla cu Târgul de Crăciun din Piața Sfatului?