Crimă la Crizbav!

Un grav incident a avut loc, aseară, în localitatea brașoveană Crizbav.

În satul Cutuș, comuna Crizbav, a avut loc o încăierare între mai multe familii. Victima, adică bărbatul care a murit, se afla la poartă cu familia lui și toți consumau alcool. Oamenii s-au luat de un tânăr care trecea pe stradă, iar la scurt timp individul s-a intors cu întăriri.
Un bărbat din grupul care a ajuns la casa victimei avea o rangă și în incăierare i-a dat o lovitura în cap tânărului, care a murit pe loc. Oamenii s-au imprastiat, au ajuns la fata locului politisti, jandarmi, medici de la SMURD, dar pentru victima nu s-a mai putut face nimic. În această dimineață i se face autopsia.

La data de 01 septembrie 2019, in jurul orei 19,00 IPJ Brasov a fost sesizat prin apel unic 112 cu privire la faptul ca in sat Cutuș, com Crizbav, jud Brasov a izbucnit un coflict spontan intre mai multe persoane.
Potrivit poliţiştilor, din cercetari s-a stabilit faptul ca un barbat in varsta de 38 ani i-ar fi aplicat lovituri cu un obiect contondent, in zona capului, unui alt barbat in varsta de 36 ani.
Victima a fost preluata de un echipaj al ambulantei, ulterior fiind constatat decesul acesteia.
Autorul a fost retinut pt 24 ore si introdus in Centrul de Retinere si Arestare Preventiva al IPJ Brasov, urmând a fi prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.
Cercetarile sunt continuate de catre Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, sub aspectul savarsirii infractiunii de omor.

Articolul precedentFOTO Rezultatele Campionatului Mondial de alergare
Articolul următorFOTO Eveniment important pentru femeile social-democrate din Brașov