Zilele trecute, un controlor al Regiei Autonome de Transport în Comun a arătat că nu are cei șapte ani de acasă. Potrivit martorilor, a umilit pur și simplu o femeie care se urcase în autobuz fără bilet. 

În vârstă, brașoveanca intrase în mijlocul de transport în comun dintr-o stație unde nu era deschisă casa de bilete și nu exista nici aparat de eliberare a tichetelor de călătorie. A încercat să cumpere bilet de la șofer, iar în cele din urmă o altă persoană s-a oferit să-i vândă tichetul ei. Nu a mai apucat, pentru că respectivul controlor a și amendat-o, fără să o asculte măcăr pe femeie. Mai mult, a folosit chiar un ton revoltător, plin de aroganță și nesimțire, potrivit Observator TV. Vizibili deranjați de atitudinea angajatului RATBV SA, oamenii din autobuz au făcut reclamație la Regia Autonomă de Transport în comun.

Răspunsul companiei a venit zilele acestea: 

După ce mai multe persoane au sesizat conducerea societății RATBV S.A., prin diferite mijloace, cu privire la un incident în care a fost implicat unul dintre angajații Serviciului Control, a fost demarată o procedură de cercetare internă care s-a finalizat cu dispunerea unei sancțiuni disciplinare.

Concret, comportamentul și atitudinea angajatului nostru B.A. a fost reclamată de mai mulți călători, care au precizat că repectivul salariat al RATBV S.A. nu a respectat norme elementare de etică și conduită și nici sarcinile de serviciu înscrise în fișa postului. În aceste condiții, a fost realizată o cercetare disciplinară internă, ce a implicat atât audierea persoanei în cauză, cât și a altor angajați ai societății care erau în măsură să ofere informații despre felul în care își exercită atribuțiile de serviciu controlorul B.A.

În urma desfășurării acestei cercetări, conducerea societății a dispus aplicarea unei sancțiuni disciplinare, precum și luarea de măsuri de monitorizare atentă a activității respectivului angajat. De asemenea, s-a dispus ca în perioada următoare să fie efectuată o serie de instruiri ale angajaților Serviciului Control, pentru a preveni apariția unor incidente asemănătoare celui reclamat.

Conducerea RATBV S.A. transmite tuturor clienților săi faptul că nu tolerează acte de indisciplină ale angajaților, fapte de discriminare a oricăruia dintre clienții societății și nici un fel de act de natură a leza interesele sau demnitatea vreunuia dintre clienții RATBV S.A. Ne cerem scuze pentru apariția unor situații de nerespectare a normelor de conduită și vă asigurăm că facem tot ce este posibil pentru a preveni apariția lor.

Articolul precedentFOTO – Copiii l-au așteptat pe Moș Crăciun, cu mult entuziasm
Articolul următorBărbat împușcat în…fund, după o urmărire cu focuri de armă