Concurs de drone, astăzi, la Sânpetru

Aeroclubul Teritorial Braşov „Iosif Șilimon”, în parteneriat cu Palatul Copiilor Brașov, organizează, astăzi, concursul anual de Drone Racing și elicoptere radiocomandate, „Cupa ZIZIN”, ediția a VII-a.

Devenit deja un concurs de tradiție, Cupa ZIZIN este unicul eveniment din România care adună laolaltă atât pasionații de Drone Racing, cât și pe cei de elicoptere radiocomandate outdoor. Potrivit newsbv.ro, în cadrul competiției se vor prezenta atât zbouri de plăcere, cât și zboruri efectuate în cadrul unui program aerian complex, respectând regulamentul în vigoare.

Pe lângă concursul de pilotaj, aparatele de zbor înscrise în competiție vor fi evaluate și din punct de vedere al design-ului, de către o comisie de specialitate. Cele mai frumoase dintre ele vor fi premiate.

”Iată-ne ajunși și la cea de-a 7-a ediție a Cupei ZIZIN. De acum, putem spune că avem cei ”7 ani de acasă” în domeniu. Suntem foarte bucuroși și mândri că am atins această bornă și că reușim an de an să oferim un veritabil spectacol aerian pentru comunitatea brașoveană. Avem toată încrederea că sportul viitorului, cum ne place nouă să îl numim, va reuși să atragă pe parcurs un număr din ce în ce mai mare de pasionați. Vă așteptăm, așadar, în weekend, la o nouă etapă de drone racing și elicoptere radiocomandate!” ,declară Vasile-Petre Pop, profesor organizator și instructor de aeromodelism la Palatul Copiilor Brașov.

Articolul precedentFOTO Incident pe aerodromul din Sânpetru
Articolul următorCele mai frumoase pisici din lume, astăzi, la Castelul Bran