Concert extraordinar, la Biserica Fortificată din Vulcan

Concert deosebit interpretat de „Saalfelder Vocalisten“, din Germania, în data de 2 mai, de la ora 18.00. Evenimentul se va desfășura în incinta Bisericii Evanghelice Fortificate de la Vulcan. Intrarea este liberă.

Trupa „Saalfelder Vocalisten“ este compusa dintr-un dublu quartet de barbati din Thüringen / Germania. Artistii si-au inceput formarea muzicala inca din copilarie. Istoria lor incepe inca din anul 1987. Pe acea vreme organizau primele concerte si primele aparitii TV. In ultimii ani au publicat diferite compilatii CD si DVD. Punctele culminante cuprind turneele din anul 2000 in SUA, din anul 2007 in Japonia si din anul 2011 in Africa de Sud.

În anul 2009 a fost intemeiata o asociatie care promoveaza muzica, arta si cultura germana. Acesta era un motiv in plus de a allege Transilvania ca urmatoarea destinatie, un taram multicultural, care se mandreste si cu o cultura germana de 800 de ani. Turneul prin Transilvania ii va aduce pe artisti in 5 locatii diferite unde vor presta concerte: Medias, Cund, Sighisoara, Vulcan, Cisnadioara si Sibiu. Concertul ne va oferi o calatorie  muzicala prin trei secole, de la maistrii clasici pana la compozitori contemporani.

Articolul precedentVIDEO Coșmarul de pe DN1, subiect de bășcălie pentru ministrul Transporturilor
Articolul următorFOTO Imagini cu supraviețuitorii Holocaustului, în centrul Brașovului