Traieste experiente legendare de neuitat! Clubul Rotary Kronstadt readuce la viata legende ale comunitatii brasovene si le integreaza in spatiul contemporan. Cinci eroi, din legendele culese din vatra straveche a burgului, vor prinde contur sub dalta unor sculptori renumiti. Mobilierul stradal interactiv, format de fiecare data dintr-o statuie si o banca, va fi amplasat in puncte cheie pentru istoria orasului.

Prima dintre legende va reinvia povestea de dragoste a contelui Dracula cu frumoasa Katharina din Scheii Brasovului. O banca personalizata si o mantie le vor aminti trecatorilor de celebrul personaj. Turistii pot imortaliza momentul imbracand mantia contelui. Ne dorim ca statuia contelui Dracula si celelate statui sa devina puncte de atractie pentru cei care ne viziteaza orasul.

La finalul proiectului, statuile vor face parte dintr-un traseu al legendelor brasovene. Sunteti invitati sa fiti parte din acest proiect ambitios. Puteti participa la balul anual al Clubului Rotary Kronstadt unde colectam fonduri pentru a pune in practica ideea noastra.Puteti face donatii sau sponsorizari. Amanunte pe www.rotarykronstadt.ro.

Balul are loc la sfarsitul acestei saptamani, vineri 14 iunie, de la ora 19.30, la Hotel Kronwell din Brasov.La tombola si licitatia organizate cu acest prilej, amfitrionii vor acorda premii speciale: o macheta a proiectului, un tricou cu semnatura lui Smiley, bijuterii Katharina, un zbor cu elicopterul, o excursie de o zi la Praid pentru doua persoane etc.

Articolul precedentVIDEO Traficant de arme din Brașov, reținut de polițiști
Articolul următorFOTO Acțiune de ecologizare pe Tâmpa