Liderul PSD Marcel Ciolacu i-a transmis un ultimatum public medicului Cătălin Cîrstoiu, cel anunțat drept candidat comun PSD -PNL la Primăria Generală a Capitalei. Liderul social-democrat i-a spus clar că dacă nu organizează o conferință de presă, în care să lămurească toate contorversele apărute în spațiul public, „NU PUTEM MERGE MAI DEPARTE”.

”Eu nu îi cer nimănui să se retragă sau să nu se retragă. (…) Eu i-am făcut o recomandare, şi direct şi prin intermediul dvs, de câte ori m-aţi întrebat. Domnul Cîrstoiu trebuie să iasă să ţină o conferinţă de presă, aşa cum am convenit cu domnia sa şi cu preşedintele Nicolae Ciucă, şi să explice toate aspectele apărute în spaţiul public. Până când domnul doctor nu va explica toate aspectele apărute în spațiul public nu poate merge înainte ca fiind candidat al Coaliției”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un briefing de presă organizat la finalul vizitei în Emiratele Arabe Unite.

Cum a devenit Cătălin Cîrstoiu medic primar cu 4 ani mai devreme. Documente-bombă prezentate de Realitatea Plus

Liderul PSD a comentat și scenariul potrivit căruia Robert Negoiță ar putea deveni candidat în locul lui Cîrstoiu, afirmând că „După discuţia telefonică cu domnul Nicolae Ciucă, considerăm amândoi că domnul Negoiţă este un caniddat foarte bun la sectorul 3, unde de altfel am şi decis acest lucru”.

Sursa: Newsinn

Articolul precedentS-a aflat motivul pentru care un cetățean polonez a anunțat că ar fi o bombă în avionul care a aterizat de urgență la Timișoara
Articolul următorCererea de abţinere a judecătoarei din dosarul lui Vlad Pascu, respinsă de instanță