Cinemateca Patria, închisă toată luna martie

Cinemateca Patria rămâne închisă publicului, pentru revizie tehnică, până în luna aprilie. Reprezentanții instituției au anunțat că proiecțiile vor fi sistate.

Din motive obiective, ne vedem nevoiți să anunțăm că programul de la Cinemateca Patria va fi sistat în următoarea perioadă. Sperăm să putem aduce din nou cele mai mari opere cinematografice în atenția brașovenilor odată cu startul lunii aprilie. Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru fidelitate!„, au transmis reprezentanții instituției.

Sala Patria, în care se organizează Cinemateca, a fost inaugurată în luna octombrie 2013. Aceasta a intrat în administrarea primăriei, fiind extinsă şi modernizată în totalitate cu fonduri europene accesate prin POR 2007-2013.

Cinemateca „Patria” este un proiect al Primăriei Municipiului Braşov şi al Asociaţiei Culturale „Fanzin”, demarat în aprilie 2014.

Este formată dintr-o sală mare de spectacole cu 422 de locuri, sala pentru proiecţie film şi pentru muzică clasică, cu o capacitate de 72 de locuri, foaier pentru artişti, bibliotecă, sală de studiu pentru Orchestra simfonică și cabine.

Valoarea proiectului a fost de 11 milioane de lei.

Articolul precedentFuncționar al Fiscului, PRINS în timp ce lua mită
Articolul următorDistincție UNESCO acordată unui brașovean (FOTO)