Celebrul Smiley ajunge la Aula Universității Transilvania

Mult îndrăgitul artist Smiley pleacă într-un turneu cu totul și cu totul special. El se va întoarce pe băncile facultății și va vizita orașele Brașov, Galați și Târgu Jiu pentru a sta de vorbă cu studenții despre provocările pe care le-a întâlnit în carieră, despre muncă, implicare și oportunități, în cadrul evenimentului „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine”.

Evenimentul este organizat de compania CGS Romania, unul dintre cei mai importanți furnizori de soluții de outsourcing de pe piața naţională, în parteneriat cu Universitatea Transilvania din Brașov, Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați și Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. Evenimentul „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” este dedicat studenților aflați la început de drum și își propune să îi ajute să se pregătească mai bine pentru provocările vieții profesionale și să le ofere modele de urmat. În cadrul ediției de anul acesta, studenții vor avea șansa să afle direct de la Smiley care sunt secretele unei cariere de succes. Artistul le va vorbi, de asemenea, despre cât de lungă și anevoioasă poate fi calea către succes, despre importanța muncii susținute, a răbdării și a determinării, cât și despre oportunitățile pe care tinerii trebuie să le caute în viața profesională. Discuțiile vor fi libere, tinerii vor avea oportunitatea de a dialoga direct cu invitatul și de a face schimb de idei. Întâlnirea cu artistul va fi urmată de o sesiune de întrebări și răspunsuri, precum și de o sesiune de autografe.

Campania „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” se bucură de susținerea oferită de trei dintre cele mai prestigioase universități din țară, interesate de o integrare cât mai bună a studenților pe piața muncii, oferind sprijin și consiliere viitorilor absolvenți aflați la început de drum. Scopul acestor sesiuni este să diminueze incertitudinea cu care se confruntă unii dintre studenți după terminarea studiilor și de a le oferi o motivație pentru ca tinerii să își urmeze cariera mult visată.

Evenimentele „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” s-au bucurat de un real succes și în anii trecuți. Prima ediție a avut loc în anul 2015, atunci când în fața studenților au ajuns Adrian Despot, Dorian Boguță și Vlad Irimia (Tata Vlad), a continuat în 2017, împreună cu Tudor Chirilă, iar anul trecut, Horia Brenciu a fost cel care le-a dezvăluit studenților secretele din spatele carierei sale.

Caravana întâlnirilor „Cum m-am recrutat? Povești cu mine și despre tine” va începe, pe 9 aprilie 2019, la Brașov, întâlnirea cu studenții fiind programată în Aula Sergiu Chiriacescu a Universității Transilvania, de la ora 14:00. „Turneul” va continua apoi, pe 16 aprilie, la Universitatea „Dunărea de Jos” din Galați, iar pe 23 aprilie, la Universitatea „Constantin Brâncuși” din Târgu Jiu. A doua parte a campaniei se va desfășura la toamnă, la București, Sibiu și Miercurea Ciuc.

Articolul precedentPui de porc mistreţ salvat de jandarmii montani
Articolul următorCinemateca Patria a fost redeschisă! Programul săptămânii