Cei mai apreciați psihologi sportivi din România, la Brașov

Andreas Hniatiuc și Ioan Popoviciu sunt cei mai căutați psihologi sportivi din România, datorită rezultatelor pe care sportivii și echipele le-au obținut după ce au lucrat cu ei.

După cursurile de inițiere în psihologia sportului, anul trecut, la Brașov, de această dată, cei doi psihologi sportivi vor veni cu o altă temă, Arta formării mentalității de învingător. Cursul se va desfășura la Institutul de Cercetare – Dezvoltare din cadrul Universității Transilvania din Brașov, la data de 14 septembrie 2019, între orele 9:00 – 18:00.

Acesta este cursul destinat părinților preocupați de obținerea performanței sportive a copiilor, conceput în urmă solicitărilor și întrebărilor adresate în cadrul cursurilor, organizate de Asociația pentru Psihologia Sportului, în țară, de-a lungul ultimilor 4 ani.

Conceptul de performanță se sădește în mintea micului campion de la cea mai fragedă vârstă, iar în tot acest demers, părinții au un rol determinant. Ei sunt cei care, prin atitudinea lor, îl pot face pe sportiv să creadă că orice vis poate deveni realitate sau îi pot frânge aripile, îngropându-l în deznădejde, incertitudine și refuz”, a declarat Andreas Hniatiuc.

Dacă doriți să aflați răspunsuri la cele mai frecvente întrebări sau provocări din viața micului sportiv, vă așteptăm la cursul nostru, la Brașov, în ziua de 14 septembrie 2019.

Iată care vor fi principalele teme pe care le vor dezbate cei doi psihologi sportivi:

Impactul etapei junioratului asupra dezvoltării viitorului sportiv de performanță

Stadiile dezvoltării psihosociale a copilului

Social și familial în dezvoltarea copilului

Cultivarea unei mentalități puternice

Obiective: proces, performanță, rezultat

Greșește! Dincolo de greșeală e progresul. Disciplinarea pozitivă a copilului.

Dialogul părinte-copil. Cum să comunicăm eficient.

Relația părinte-copil-antrenor

Părintele – sabotor al performanței copilului

Cei care doresc să se înscrie la cursul de psihologia sportului o pot face online, la adresa http://www.psihologiasportului.ro/curs-parinti-sportivi-formare-mentalitate-invingator-2019.

 

Articolul precedent10 ani de reconstituire istorică, la Râșnov!
Articolul următorBrașovenii rămân, astăzi, fără apă potabilă