Cea dintâi premieră a anului, astăzi, la Teatrul Sică Alexandrescu

Braşovenii sunt aşteptaţi miercuri seară, de la ora 19.00, în Sala Studio „Stela Popescu”, la prima premieră a anului 2019 la Teatrul „Sică Alexandrescu” – „Ea şi numai ea”, de Andrei Ivanov.

„Piesa tratează o temă actuală: comunicarea virtuală, care acaparează generaţia tânără, şi nu numai, devenind o ameninţare reală, o problemă mondială, un caz cu ecouri şi amprente în viaţa socială şi emoţională”, a explicat Dan Cogălniceanu, managerul Teatrului „Sică Alexandrescu”.

O mamă, văduvă încearcă să-şi îmbunătăţească relaţia cu fiul, adolescent. Între aceştia nu există comunicare aproape de niciun fel, viaţa şi universul lor fiind despărţite de peretele dintre camerele în care cei doi locuiesc, pe de o parte şi de diferenţele dintre generaţii şi viziuni, pe de alta. Pentru a se apropia de fiul său şi a-l descoperi, mama apelează la un tertip periculos, îşi creează un cont pe o reţea de socializare sub un pseudonim, dând astfel naştere unei adolescente, cu preocupări extravagante, Toffy, care îl fascinează şi atrage, încetul cu încetul pe Corbul din turn. Comunicarea devine, aşadar, posibilă, dar nu pentru vreme îndelungată, mama fiind în cele din urmă demascată, plătind un greu preţ al dreptăţii: pierderea fiului.

Regia spectacolului este semnată de Radu Ghilaş, iar scenografia de Andreea Felciuc. Distribuţia este asigurată de cu Anca Florea, în rolul Mamei, Răzvan Grosu, aflat la prima sa reprezentaţie în teatrul profesionist, în rolul lui Kostea, Corbul din turn şi Claudia Suliman/Ada Galeş în rolul lui Toffy. Traducerea piesei a fost realizată de către Raluca Rădulescu. Biletele s-au pus în vanzare la casa de bilete din cadrul Teatrului „Sică Alexandrescu”, dar şi pe www.mystage.ro.

Articolul precedentIncidente rutiere provocate de șoferii băuți
Articolul următorEvenimente programate, la Brașov, cu prilejul Zilei Mondiale a Justiției Sociale