Un filmuleț postat pe Facebook, de parlamentarul USR, Emanuel Ungureanu, a fost realizat în subsolul Spitalului Clinic Județean Brașov. Aici se poate observa o mizerie de nedescris. Reacția celor implicați direct a venit prompt. 

Iată ce au precizat reprezentanții Direcției de Sănătate Publică și cei ai Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.

VIDEO Mizerie de nedescris, la Spitalul Judeţean din Braşov

„Spitalul este în reabilitare. În subsol nu se schimbă niciun medic. Sunt dulapuri pentru brancardier, infirmieră și câteva asistente care nu au spații în secție pentru vestiar. Spațiul este temporar destinat pentru așa numitul vestiar. În privința curățeniei, există personal angajat care are atribuție. Capace la toaletă o sa vă comunic ulterior câte se cumpără lunar și câte sunt furate. Întrece orice imaginație. Alte puncte de vedere veți avea luni, după Comitetul Director”, a declarat Marius Leonte, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic Județean de Urgență Brașov.
„Cine le-a făcut (n.r. – filmările) să-și asume, să facă sesizări la Direcția de Sănătate Publică, să mergem în control conform prevederilor legale. Vă dați seama, sunt atâtea spitale, nu putem să spunem că știm situația în toate spitalele, dar noi ne sesizăm, avem controale curente, acțiuni tematice, ne sesizăm la reclamații scrise”, a menționat și Anca Bâtiu, purtător de cuvânt al Direcției de Sănătate Publică.

 

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ: Incendiu în județul Brașov
Articolul următorApel 112! Accident cu 8 victime!