Când încep lucrările la rețeaua electrică din Piața Sfatului?

Societatea de Distribuție a Energiei Electrice Transilvania Sud, prin Sucursala Brașov, informează că, în perioada 15.07-04.08.2019, se vor efectua lucrări de modernizare a rețelei electrice de distribuție a energiei electrice in Piata Sfatului, tronsonul cuprins între str. Mureșenilor si str. George Baritiu.

Această lucrare de modernizare a rețelei are ca scop creșterea capacității de distribuție a energiei electrice și a siguranței în functionare a retelei, prin introducerea acesteia în subteran, precum și reducerea pierderilor, îmbunătățirea calității energiei electrice, reducerea numărului incidentelor și deranjamentelor în rețea și creșterea confortului oferit locuitorilor municipiului Brașov. Ne cerem scuze pentru disconfortul provocat pe parcursul lucrărilor atât participanților la trafic, cât și locuitorilor din zonele menționate, și vă asigurăm că toate eforturile depuse sunt pentru creșterea calității serviciilor oferite și a satisfacției consumatorilor noștri.

Articolul precedentSe știu concurenții de la Cerbul de Aur!
Articolul următorUrgențele cetățenilor, transmise pe WhatsApp! Ce primărie din județ va introduce această metodă de comunicare?