Reprezentanții Asociației Milioane de Prieteni din Brașov au salvat de la moarte, aseară, un cal căzut pe câmp, rănit, între localitățile Hărman și Sânpetru. Animalul a fost la un pas să fie ucis de locuitorii de etnie romă din zonă. 

Misiune contra cronometru pentru salvarea unui cal în vârstă de 8 ani, căzut la pământ la marginea unui drum. Cu fractură deschisă de tibie, animalul suferea îngrozitor, iar proprietarul voia să îl ducă la abator pentru că nu îi mai era de folos. Pentru a-l salva, echipa AMP a negociat cumpărarea lui cu suma de 800 de lei. Calul a ajuns într-o zonă special amenajată pentru astfel de cazuri, la Sanctuarul Libearty Zărnești și a fost permanent monitorizat peste noapte. Starea lui este critică și incertă.

Vom face însă tot posibilul să îi salvăm viața și încercăm acum să îl transferăm într-un centru specializat, din Cluj. Încă nu cunoaștem costurile totale, însă cu siguranță vor ajunge la câteva mii de euro. Orice ajutor din partea voastră este binevenit. Toate donațiile sunt direcționate strict pentru salvarea sutelor de suflete aflate permanent în grija noastră. Ajută-ne să îi ajutăm! https://millionsoffriends.org/”, este apelul reprezentanților Asociației Milioane de Prieteni.

 

Articolul precedentLucrări pe strada Castanilor din municipiul Brașov
Articolul următorExpoziție națională de păsări exotice, de astăzi, la ZOO Brașov