Acționarul postului B1TV susține că are un document de la cea mai importantă instituție care urmărește fenomenul corupției cu topul celor mai corupți politicieni români.

„Am un document în care Sorin Grindeanu este pe primul loc la corpuție. Este analizat acolo modul cum a cheltuit banii, cum a dat contracte. Este un draft al celei mai importante instituții care urmărește copruția. De ce se întâmplă așa ceva? Politicienii au legături și sifonează bani pe diverse contracte. (…) Există niște păpușari care îi pun pe proști în funcții cheie, iar acolo ăia vor face praf totul. Din păcate, în România există și prostie și rea-credință, două lucruri care nu de duc înainte.

Grindeanu e foarte apropiat de Iohanis, inițial a fost apropiat de fostul lider PSD, Liviu Dragnea. Trebuie să ne aducem aminte că domnul Iohanis trebuia să fie premier în situația în care Mircea Geoană ieșea președinte. Guvernanții României trebuie să protejeze cetățenii. S-a ajuns la ideea că multi români nu pot face față iernii grele fără căldură. România are de toate ca să nu ajungem la această criză. Vom ajunge în situația în care nu vom avea bani de factură și vom fi nevoiți să ne vindem lucurile de prin casă ca să plătim curentul și gazele. Dacă este în interesul poporului, atunci este necesar să naționalizăm tot ce înseamnă energie”, a declarat Bobby Păunescu.

VEZI ȘI: Bobby Păunescu, dezvăluiri incendiare în scandalul politic al momentului: „Michael Schmidt a vrut să-mi ia televiziunea cu forța”

Articolul precedentMagazinele Lidl din România își reduc programul, DE ASTĂZI
Articolul următorMiron Mitrea: „Neputința lui PUTIN trebuie să ne îngrijoreze. Nu pot să plâng de mila rușilor”