Baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov, premiate la Consiliul Județean

În cadrul unei ceremonii restrânse care a avut loc, în această după-amiază, la Consiliul Județean Braşov, baschetbalistele de la Olimpia CSU Braşov au fost premiate de preşedintele Consiliului Județean, Adrian Veştea, pentru performanța din acest sezon.

Sportivele au primit diplome şi plachete, iar în perioada următoare fetelor li se va vira în conturi şi o sumă de bani. Olimpia CSU Braşov a terminat pe locul 4 în Liga Națională. Echipa a fost serios afectată de infectările cu SARS-COV-2. Olimpia CSU Braşov a avut cea mai tânără echipă din Liga Națională, cu o medie de vârstă de 21 de ani. Olimpia CSU a obținut performanțe remarcabile şi la junioare. Echipa de sub 20 de ani a terminat pe locul 3, iar cea de sub 18 ani pe locul 2. Noul sezon competițional va debuta, cel mai probabil, la sfârşitul lunii septembrie.

A fost foarte greu, pandemia ne-a afectat serios. Cam 80% din lot a fost afectat de coronavirus. Ne-a dat peste cap şi programul de pregătire, dar şi programul meciurilor. Cu atât merită mai multe felicitări fetele„, a declarat antrenorul Dan Calancea.

Sursa: Realitatea de Brasov