Etapa a opta a Ligii Naționale de baschet feminin a programat, în această seară, în Sala Sporturilor Dumitru Popescu Colibași, confruntarea dintre Olimpia CSU Brașov și campioana României, ACS Sepsi Sfântu Gheorghe. 

Formația pregătită de Dan Calancea a pierdut meciul susținut la Brașov, scor 71-84, pe sferturi 25-13, 9-26, 18-25, 19-20. Așadar, după un început de partidă foarte bun, cu un prim sfert adjudecat clar, Olimpia a avut o prestație modestă în sfertul secund, la pauza mare scorul fiind, totuși, unul strâns, 34-39. Diferența s-a făcut în sfertul 3, dominat de sportivele din Sfântu Gheorghe. Ultima parte a fost echilibrată, astfel că oaspetele au reușit să-și păstreze fără mari probleme avantajul obținut în primele trei reprize.

Pesovic a fost cea mai bună marcatoare a brașovencelor, cu 25 de puncte, urmată de Bartee, cu 21 de puncte, în timp ce Filip și Al Ash Hab au avut, fiecare, câte 9 puncte marcateDe partea cealaltă, Higgins (26 pct), Whitted (16 pct) și Ghizila (14 pct) au fost principalele marcatoare. După opt etape, Olimpia CSU Brașov este pe locul trei, cu 12 puncte, la patru lungimi de liderul Sepsi. În runda următoare, pe 8 decembrie, brașovencele se vor deplasa la ICIM Arad.

Articolul precedentVIDEO Spectacol inedit oferit de vârstnicii Direcției de Asistență Socială din Brașov
Articolul următorFOTO Tricolorul, arborat de jandarmii montani brașoveni la peste 2.500 de metri altitudine