Un echipaj de jandarmi aflat în misiune, în timp ce se deplasa pe DN 73A între localitățile Zărnești și Poiana Mărului, a observat pe marginea drumului un bărbat căzut.  

Jandarmii au oprit mașina și s-au îndreptat rapid spre persoana căzută care, deși era conștientă, nu era coerentă. Aceasta prezenta  o rană în zona capului și nu se putea deplasa. Jandarmii au sunat rapid la numărul de urgență 112 și au solicitat sprijin medical. Bărbatul rănit a fost preluat de un echipaj medical de la Ambulanța Brașov și transportat la spital. 

„Suntem convinși că acțiunea colegilor a fost una oportună, având în vedere faptul că bărbatul rănit risca să intre în hipotermie din cauza temperaturilor scăzute din această perioadă, iar rănile avute i-ar fi putut agrava starea de sănătate”, au declarat jandarmii.

Și de această dată experiența și profesionalismul jandarmilor, atenția la detalii, au făcut ca un seamăn de-al nostru aflat într-o situație dificilă să iasă din impas.

Articolul precedentŞură distrusă de flăcări, la Moieciu
Articolul următorMaricel Păcuraru și asociații din „Consorțiul PHG”, proiect-gigant de dezvoltare imobiliară – jucători de top pe piața de business din România