Bărbat găsit fără suflare, chiar în locuința lui!

Tragedie, aseară, la Făgăraș. Oamenii legii au fost solicitați să intervină în urma unui apel care anunța că un bărbat din cartierul Tudor Vladimirescu nu mai dăduse niciun semn de viață de o perioadă bună de timp.

Potrivit Făgărașul Tău, ajunse la locuința bărbatului de 60 de ani, echipele de intervenție l-au găsit pe acesta fără suflare. Din primele informații, se pare că victima nu prezenta urme de violență.

La data de 19 aprilie 2020, Poliția Municipiului Făgăraș a fost sesizată de către o persoană, care locuiește in Tudor Vladimirescu din mun. Făgăraș, cu privire la faptul că un vecin de-al său nu a mai fost văzut în ultimul timp. La adresa indicată, polițiștii au identificat cadavrul unui bărbat, în vârstă de 60 ani. La examinarea exterioară sumară a cadavrului nu s-au identificat urme de violență. Medicul de familie a declarat faptul că persoana în cauză era cunoscută cu afecțiuni medicale“, a declarat, pentru Făgărașul Tău, Alina Ivan, subcomisar IPJ Brașov.

Articolul precedentFOTO Autoturism răsturnat, la Zărnești
Articolul următorRomânia are cele mai puține cazuri noi de COVID-19, de la 1 aprilie, până în prezent! Câți brașoveni sunt infectați?