„Balul Pompierilor” din Prejmer, boicotat de consilierii locali!

Consilierii locali din Prejmer boicotează un eveniment de tradiție din comună, Balul Pompierilor, care va avea loc pe data de 23 februarie și este organizat de Primărie. Motivul? Mulți dintre aleșii locali consideră că evenimentul are un scop electoral.

Prin urmare, deși au primit invitații la acest bal, până la acest moment, 7 consilieri locali din 15 au ales să NU meargă la ceea ce numesc ei campanie electorală din bani publici. Mai mult, potrivit unor surse, chiar și aleșii locali de la putere iau serios în considerare să nu participe la petrecerea organizată de Primărie.

Nemulțumit că la un eveniment care costă cetățenii din Prejmer 30.000 de lei nu sunt chemați cei care ar merita, adică plătitorii de taxe și impozite, contribuabilii, mai exact cetățenii de rând, consilierul local Cătălin Popa a fost primul care a tras un semnal de alarmă și a anunțat că va boicota evenimentul, prin intermediul unei postări pe Facebook. Lui i s-au alăturat și consilierii locali din opoziție.

Balul “Pompierilor” sau campanie electorală din bani publici!?
Ca și la balul persoanelor vârstnice nu o sa vedeți afișe sau vreo invitație publica la acest eveniment!
De ce?
Pai cum sa meargă tot contribuabilul sa bea, sa mănânce și sa danseze când sunt doar 250 locuri in sala!? Ca de obicei, vor mânca și vor bea tot ei…cine sunt ei? Pai hai sa vedem:
SVSU Prejmer (serviciul voluntariat situații urgentă) condus de Sandru Gheorghe – funcționar public ,8 șoferi angajați contractual și încă maxim 20 de voluntari! 
Total 29 de persoane din care 9 sunt salariați!
Pana la 250 mai e ceva loc așa ca probabil vor veni și funcționarii din primărie, consilierii locali, ceva directori și asociațiile “aferente” cu tot cu bunic, cățel și pisic și uite asa se umple sala!
Buget…ATENȚIE peste 30.000 lei!!!!
Dacă am fost de acord cu cei peste 100.000 euro alocați pt distracții, bineînțeles ca nu! Dar au avut grija “dragii mei” colegi din PNL sa aprobe suma, ca tot sunt majoritari!
Da, voluntarii SVSU trebuie răsplătiti pentru efortul lor, dar nu in felul acesta!!!
Pe calea aceasta ma simt nevoit sa refuz respectuos invitația!
Cu deosebit respect fata de toți ceilalți 9.750 de prejmereni, luncași și stupari care nu au fost invitați, voi sta acasă!
Distracția ne costă, anual, mai mult decat construcția unei creșe! Adică 521.000 lei!

 

Articolul precedentVIDEO + FOTO Protest al procurorilor
Articolul următorAccident GRAV în municipiul Brașov