În data de 14 noiembrie, angajatorii vor fi la Brașov, în incinta Hotelului Kronwell și aduc sute de locuri de muncă vacante. Terapie intensivă, neurologie, ortopedie și chirurgie – sunt doar câteva dintre specializările unde este nevoie de personal în următoarea perioadă.

Eligibili pentru a lucra în străinătate sunt nu doar asistenții medicali cu experiență, ci și absolvenții școlilor postliceale sau ai unei universități cu profilul Asistență Medicală Generală. Experiența nu este o condiție eliminatorie, iar limba germană este asigurată de reprezentanții unităților medicale, din România, Mediko Hire.

Pe lângă certificarea nivelului de limbă, procesul de recunoaștere profesională și suportul privind integrarea în Germania, toate sunt asigurate în prealabil de reprezentații din România, ai unităților medicale.

Conform datelor Oficiului German de Statistică, în ultimii 10 ani, 700.000 de români au ales să lucreze în Germania, iar sectorul medical este unul dintre cele mai căutate.
Anual, peste 5.000 de absolvenţi de şcoli sanitare primesc drept de liberă practică, iar peste 2.000 solicită certificate de conformitate pentru a putea lucra în unități medicale de renume din Uniunea Europeană.

Dacă doriți să vă înscrieți la eveniment, click aici: https://mediko-hire.net/brasov-14-noiembrie

Articolul precedent„Braşov Art Talent”, în weekend, la Reduta
Articolul următorAvarie la o conductă cu apă din zona Onix