Călin Donca a fost reținut pentru 24 de ore de către DNA Brașov. Procurorii îl acuză de evaziune fiscală și constituirea unui grup infracțional organizat, scrie evz.ro.

Omul de afaceri, Cătălin Donca, urmează să fie prezentat în fața judecătorilor. Procurorii solicită extinderea mandatului de arestare pentru o perioadă de 30 de zile. Donca este cunoscut pentru afacerile pe care le are în domeniul energiei. Însă, magistrații îl acuză acum de evaziune fiscală în afacerile din sectorul energetic. Totodată discursurile motivaționale pe care le ține atât în mediul on-line dar și la evenimentele pe care le-a organizat, au fost o altă sursă de venit pentru familia Donca. 

La ora actuală avocații studiază rechizitoriul pentru a afla mai multe informații despre acuzațiile pe care procurorii DNA Brașov i le impută. În cazul în care judecătorii nu vor decide eliberarea omului de afaceri, Cătălin Donca își va petrece următoarele 30 de zile în arest.

Familia Donca a cunoscut prosperitatea în urma afacerilor pe care le administrează, atât în domeniul energetic cât și în agricultură. Călin și soția sa Orianda au participat și la emisiunea culinară Chefi la Cuțite unde și-au prezentat povestea de viață.

sursa foto: calin donca / facebook

Continuarea, AICI

Articolul precedentBaschet: Sepsi SIC debutează în Euroligă
Articolul următorVIDEO Peste 120 de percheziții în aproape toată țara. Vizat este un grup infracțional care comercializa țigări electronice cu substanțe psihoactive