Acuzat că a violat o minoră de 10 ani, un bărbat de 56 de ani a fost trimis după gratii!

Polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Brașov, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Brașov, au investigat activitatea infracțională a unui bărbat, bănuit de pornografie infantilă și viol.

Ieri, 23 aprilie, polițiștii specializați în combaterea criminalității organizate din Brașov, cu sprijinul colegilor din cadrul S.C.C.O. Vrancea, sub coordonarea procurorului D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Brașov, au efectuat o percheziție domiciliară la locuința unui bărbat, în vârstă de 56 de ani, din municipiul Focșani, județul Vrancea.

Din cercetări a reieșit faptul că, cel în cauză ar fi întreținut, prin constrângere, raporturi sexuale cu o minoră, care, la data săvârșirii faptei, avea 10 ani. Ulterior, ar fi stocat pe un laptop mai multe fișiere, respectiv videoclipuri, în care erau redate imagini cu cei doi în ipostaze sexuale explicite.

Bărbatul în cauză a fost depistat la domiciliu. În urma percheziției, au fost ridicate, pentru cercetări, mai multe mijloace de probă și au fost identificate locațiile în care au fost efectuate filmările în cauză.

Tot ieri, procurorii D.I.I.C.O.T. – Structura Teritorială Brașov au dispus reținerea bărbatului  pentru 24 de ore, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Brașov, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat instanței de judecată, fiind arestat preventiv.

Acțiunea s-a desfășurat cu sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov – Poliția Municipiului Codlea și Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați – S.C.C.O. Vrancea.

Articolul precedent321 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus, în ultimele 24 de ore! Câți infectați avem la Brașov?
Articolul următorGeorge Scripcaru a fost achitat, astăzi, de Curtea de Apel, într-un dosar în care este acuzat de corupție!