Abateri grave ale șoferilor, în weekend!

Polițiștii rutieri brașoveni au efectuat mai multe controale în trafic, la sfârșitul săptămânii trecute. Prinși băuți sau fără permis, numeroși șoferi din județul Brașov au fost sancționați.

La data de 10 noiembrie, în jurul orei 22.13, lucrători din cadrul Poliției Stațiunii Predeal, în timp ce desfășurau o acțiune pentru verificara respectării prevederilor legale pe linie de poliție rutieră, au depistat în trafic, un bărbat în vârstă de 41 ani, care conducea un autoturism pe bdl. Libertății din localitatea Predeal, județul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat rezultatul a fost 0.58 mg/l alcool pur. Prin urmare, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează cercetări în cadrul unor dosare penale, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului”, dosare instrumentate sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
  • La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 04.40, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au depistat în trafic, un tânăr în vârstă de 22 ani, care a condus un autoturism pe str. 13 Decembrie din municipiul Brașov, în timp ce se afla sub influența băuturilor alcoolice.
Alte articole:   Beată la volan, în Sibiu, o brașoveancă nu a acordat prioritate unei mașini de poliție!

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,43 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  • La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 00,05, polițiști din cadrul Biroului Rutier Brașov au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 40 ani, care a condus un autoturism pe str. Castelului din municipiul Brașov.

Cu ocazia testării conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului  în aerul expirat, rezultatul a fost 0.51 mg/l alcool pur. În consecință, acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

  • Lucrători din cadrul Poliției Municipiului Săcele efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 11 noiembrie a.c., în jurul orei 00,05 polițiștii au oprit în trafic, pentru control, un tânăr în vârstă de 18 ani, care conducea un autovehicul pe str. Martin Luther din  municipiul Săcele, județul Brașov.

Cu ocazia verificărilor efectuate, organele de poliție au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • La data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 08,00 polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov, au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 55 ani care conducea un autovehicul pe str. Zaharia Stancu din  municipiul Brașov, județul Brașov.
Alte articole:   Beată la volan, în Sibiu, o brașoveancă nu a acordat prioritate unei mașini de poliție! În urma verificărilor efectuate, cadrele de poliție au constatat faptul că bărbatul în cauză nu avea dreptul de a conduce vehicule pe drumurile publice, întrucât în anul 2016 i-a fost retras permisul de conducere pe motive medicale.

La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,36 mg/l alcool pur, motiv pentru care acesta a fost sancționat contravențional.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

  • Polițiști din cadrul Serviciului Rutier Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat” și „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 19.00, cadrele de poliție au depistat în trafic, pe str. Calea Hărmanului din localitatea Sânpetru, jud. Brașov, un bărbat în vârstă de 50 ani care conducea un ansamblu de vehicule format dintr-un tractor, ce tracta o remorcă, care nu aveau montate plăcuțe de înmatriculare sau înregistrare.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar vehiculele din ansamblul condus nu sunt înmatriculate sau înregistrate.

Alte articole:   Beată la volan, în Sibiu, o brașoveancă nu a acordat prioritate unei mașini de poliție! La testarea conducătorului auto din punct de vedere al prezenței alcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost 0,11 mg/l alcool pur, motiv pentru care, conducătorul auto, a fost sancționat contravențional. Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.
  • Polițiști din cadrul Poliției Stațiunii Poiana Brașov efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

În fapt, la data de 10 noiembrie a.c., în jurul orei 17.00, cadrele de poliție au oprit în trafic, pentru control, un bărbat în vârstă de 28 ani care conducea un autovehicul pe raza stațiunii Poiana Brașov,

Procedându-se la verificarea documentelor personale și ale autovehiculului condus, polițiștii au constatat faptul că bărbatul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

De asemenea, polițiștii au constatat faptul că bărbatul în cauză, este cercetat în cadrul unui alt dosar penal, întrucât la data de 06 noiembrie a.c., a fost depistat pe bdl. Gării din municipiul Brașov, în timp ce conducea un autoturism fără a deține permis de conducere. În baza probatoriului administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Brașov.

Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, instrumentat sub coordonarea unității de parchet competente, în care se va propune soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Articolul precedentArde o casă din Zărneşti! Două victime primesc îngrijiri medicale
Articolul următorLocalități fără energie electrică, astăzi, în judeţ