De aseară a fost deschis, oficial, patinoarului din Piața Sf. Ioan. Evenimentul i-a adus pe patinoar pe sportivii de la Secția de patinaj artistic de la Corona, apoi, de la ora 18.30, brașovenii s-au bucurat de colindele cântate de corul de copii condus de profesoara Cristina Bondoc, iar de la ora 20.00, Moș Crăciun le-a oferit cadouri celor mici.

Dragi brașoveni, vă invităm să vă bucurați de patinoarul din Piața Sfântul Ioan. Chiar dacă deschiderea acestuia a fost întârziată din cauza procedurilor de atribuire, magia sărbătorilor se va simți și în Piața Sfântul Ioan, pe patine, cu colinde, alături de Moș Crăciun, pentru copii și pentru familiile brașovene. Avem pregătite o serie de evenimente, pentru cei mici și pentru cei mari deopotrivă, iar deschiderea patinoarului va fi sărbătorită cu un moment de patinaj artistic, urmată de momente de colinde, iar în fiecare seară brașovenii vor putea să se bucure de evenimentele pe care le vom organiza aici, în Piața Sfântul Ioan. Moș Crăciun va fi și el prezent în fiecare seară, până de Crăciun, pentru a le oferi cadouri celor mici. O altă veste bună este că patinele se vor oferi gratuit tuturor celor care vor veni să se bucure de sărbătorile de iarnă pe patinoar”, a declarat viceprimarul Flavia Boghiu.

Și în zilele următoare, Municipalitatea, în parteneriat cu Magic FM, le-a pregătit celor mici și celor mari o serie de surprize la patinoar. În 23 decembrie, de la ora 16.30, Fanfara de copii Jugendblaskapelle, condusă de profesorul Matthias Roos, îi va bucura pe cei prezenți cu cântece de Crăciun, iar de la ora 17.00, Adina Deliu îi va antrena pe cei mici în jocuri ale copilăriei pe patine. De la ora 18.00, Andrei Coman și copiii Andra Morar, Larisa Gobei, Medeea Gheorma, Daria Rotaru, Karina Gheorghe, Ayana Gheorghe, Rebecca Ailincăi, Anastasia Ailincăi și Denisa Olenic le vor cânta celor prezenți colinde de Crăciun. La ora 19.30, Moș Crăciun va fi, din nou, prezent în Piața Sf. Ioan pentru a se întâlni cu cei mici.

Și în 24 decembrie, Primăria și Magic FM îi invită pe brașoveni să se bucure de patinaj și atmosfera sărbătorilor. De la ora 16.00, folkiștii Corina și George Nica le vor aduce bucuria Crăciunului celor prezenți, iar de la ora 17.00, copiii de la Marilena Palici Class îi vor colinda pe brașovenii și turiștii din Piața Sf. Ioan. La 17.30 va veni și Moș Crăciun, pentru a afla ce își doresc cei mici să găsească sub bradul de Crăciun.

Patinoarul va fi deschis până în data de 28 februarie. Programul de funcționare este de luni până vineri, între orele 14:00 – 20:00, iar sâmbătă și duminică, patinoarul va fi deschis între orele 10:00 și 20:00. Fiecare serie va avea o durată de 90 de minute, urmată de un timp de 30 de minute pentru curățarea și refacerea gheții.

Intrarea pe patinoar va fi gratuită. Vizitatorii pot folosi patinele proprii sau cele 100 de perechi de patine pentru copii și adulți puse la dispoziție tot în mod gratuit gratuit.

Funcționarea patinoarului este asigurată în urma unui parteneriat dintre Municipalitate și Agenția Metropolitană Brașov.

Vă reamintim că deschiderea acestui patinoar a fost programată, inițial, pentru data de 29 noiembrie, dar în urma identificării unor vicii în ofertele celor doi operatori care au participat la procedură, Municipalitatea a fost nevoită să reia procedura.

Articolul precedentProtest al angajaţilor din Poliţie, penitenciare și al militarilor rezervişti, la Parlament
Articolul următorDAS Brașov a fost premiată de Agenția Națională a Funcționarilor Publici