Într-o conferință de presă susținută, astăzi, la sediul clubului de la Metrom, preşedintele celor de la FC Braşov, Ioan Mărginean, a anunțat că în conturile clubului va intra, astăzi, o sumă importantă de bani.

„Suntem o echipă aflată în directa subordonare a Primăriei şi Consiliului Local, aşa că nu depinde strict de noi când se virează banii. Ce ştiu sigur e că se fac eforturi ca plățile să fie la zi. Avem, însă, întârzieri de 3 luni, din cauza faptului că nu a fost aprobat bugetul municipiului Braşov. Asta ne-a făcut să avem întârzieri în plata salariilor. Dar, pot să anunț că mâine se va achita remunerația pe luna ianuarie. Jucătorii nu au, însă, absolut nicio scuză să nu îşi dea viața pe teren. Au printre cele mai bune condiții de pregătire din liga a doua. La copii şi juniori este o muncă uriaşă, iar acest segment este extrem de important pentru noi. Tocmai de aceea am insistat către consilierii locali şi avem promisiunea de la ei că din sezonul viitor va fi mărit bugetul destinat copiilor şi juniorilor”, a declarat preşedintele clubului FC Braşov, Ioan Mărginean. 

Articolul precedentVIDEO Viața de zi cu zi a românilor din comunism, “povestită” la Muzeul Amintirilor din Comunism din Brașov
Articolul următorVIDEO Elevă din Brașov, bătută cu sălbăticie de o colegă