Clarificări din partea Poliției Locale Brașov

Poliția Locală Brașov face unele precizări în cazul altercației care a avut loc, zilele trecute, în Piața Sfatului. 

Detalii despre acel eveniment, AICI.

Având în vedere că au existat comentarii în spațiul public cu privire la faptul că polițiștii locali, care desfășoară activități de menținere a ordinii și liniștii publice în zona centrală a orașului, nu ar fi intervenit pentru a aplana scandalul petrecut în data de 13 ianuarie 2019, în Piața Sfatului, în intervalul orar 05.20-05.40, Poliția Locală este nevoită să facă următoarele precizări:

Toate persoanele implicate în eveniment au fost văzute și interceptate la scurt timp de la debutul altercației. Incidentul a fost observat de unul dintre polițiștii locali, care a ajuns imediat în apropierea grupului, nu înainte însă de a cere întăriri de la colegii săi. Împreună au reușit să îi despartă, să îi legitimeze și să îi conducă la Secția 1 de Poliție, unde polițiștii locali le-au aplicat amenzi la Legea 61/1991. Pentru persoana care a prezentat leziuni vizibile, polițiștii locali sunt cei care au apelat Ambulanța pentru suportul medical de care avea nevoie.

Ținând cont de faptul că există în desfășurare o cercetare în coordonarea unității de parchet competente, în vederea probării întregii activități infracționale și dispunerii măsurilor legale, alte precizari pot fi facute exclusiv de către organele de cercetare penală.

COMUNICAT POLIȚIA LOCALĂ BRAȘOV

Articolul precedentAjutor de 2,5 milioane de euro, pentru investiții în agricultură
Articolul următorULTIMĂ ORĂ: Autoturism lovit de tren