Agentul șef de poliție Mariana Camelia Drăghici și subcomisarull de poliție Nicolae Moiseanu au fost recompensați pentru întreaga lor activitate. 

  • Agentul sef de politie DRAGHICI MARIANA CAMELIA, în vârstă de 43 ani, este angajata Instutiei Prefectului Jud. Brasov, in cadrul Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si Inmatriculare a Vehiculelor inca de la infiintarea lui, din luna mai a anului 2005.
  • Provine dintr-o familie cu traditii specifice muncii de politie, tatăl fost angajat al MAI, peste 30 de ani de activitate iar fratele este ofiter al Inspectoratului Judetean de Jandarmi.
  • Este absolventa a doua universitati: Universitate BABES-BOLYAI Cluj Napoca- specialitatea Geografie si Universitatea SPIRU HARET – specialitatea Management.
  • A fost declarata sefa de promotie in urma absolvirii cursurilor de initiera in cariera.
  • In prezent desfasoara activitati in cadrul compartimentului EVIDENTA VEHICULE din cadrul SPCRPCIV.
  • A contribuit si contribuie, prin profesionalismul de care da dovada, cu un aport semnificativ la solutionarea lucrarilor cu nivel complex de rezolvare, din sfera de competenta.
  • Pe langa atributiile de natura curenta desfasoara si activitati specifice pe linia de anticoruptie si cea de securitate si sanatate in munca.

A dat dovada de profesionalism, devotament si loialitate fata de instituia din care face parte și a demonstrat o inalta probitate morala.

Incununeaza calitatile profesionale cu cele umane, dovedind solicitudine, amabilitate, promptitudine si obiectivitate fata de cetateni.

Acestea sunt cateva calitati elementare, succint prezentate, care au stat la baza propunerii si apoi acordarii acestei distinctii.

Subcomisarul de poliţie Moiseanu Nicolae, în vârstă de 48 ani, este angajat al Instituţiei Prefectului jud. Braşov în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov încă de la înfiinţarea acestuia, respectiv luna mai 2005.

Are o vechime în cadrul Ministerului Afacerilor Interne de 28 de ani, iar în cadrul serviciului paşapoarte activează din anul 1998.

Este absolvent al cursului de masterat din cadrul Facultăţii de Sociologie şi Comunicări – Universitatea Transilvania din Braşov.

Pe parcursul activităţii desfăşurate în cadrul Serviciului Public Comunitar pentru Eliberarea şi Evidenţa Paşapoartelor Simple Braşov a contribuit, prin profesionalismul de care dă dovadă, cu un aport semnificativ la soluţionarea lucrărilor care presupun un nivel complex de rezolvare.

De-a lungul colaborării s-a putut observa modul corect de întocmire a documentelor, respectarea termenelor de soluţionare a lucrărilor repartizate, disponibilitate de a lucra în echipă şi de a identifica soluţii problemelor intervenite.

Este o persoană cu un puternic simț organizatoric, se adaptează cu uşurinţă dinamicii cerinţelor actuale iar prin dorinţa continuă de perfecţionare reuşeşte să contribuie la eficientizarea activităţii serviciului.

Pentru întreaga sa activitate a fost apreciat cu calificativele profesionale ”foarte bine”.

Articolul precedentULTIMĂ ORĂ Alertă de vreme severă! Două zile de ninsori și frig, în toată țara
Articolul următorUn autobuz nou al RAT Brașov inaugurat ieri, întors la garaj astăzi