Miercuri, 23 octombrie, curtea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 33 de pe strada Olteț, din municipiul Brașov, s-a umplut de veselie cu ocazia ediției a cincea a evenimentului „ZIUA RECOLTEI”.

Colaborarea dintre cadrele didactice, preșcolari și părinți a trasformat curtea grădiniței într-o adevărată poveste de toamnă. Decorul impresionant – din care nu au lipsit obiecte tradiționale, coșuri pline cu legume și fructe, porumb, bostănei amuzanți, flori de sezon și delicii culinare – a pus în valoare momentele artistice pregatite de cele 10 grupe de preșcolari. Veselia și costumațiile copiilor au imbogățit această zi de sărbătoare.

Mulțumesc tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment! A fost o zi deosebită de toamnă, plină de culoare și inocență, zi care a valorizat implicarea și dăruirea cadrelor didactice și a adus bucurie tuturor copiilor din grădinița noastră”, a declarat Cioacă Elena Daniela, directoarea Grădiniței cu Program Prelungit Nr. 33.

Imagine

ImagineImagineImagineImagineImagine

Articolul precedentNICOLAE CIUCĂ, DESPRE ULTIMELE SONDAJE: ARATĂ CLAR O CONSOLIDARE PE LOCUL DOI, DE ÎNȚELES PENTRU CĂ PNL ESTE A DOUA MARE FORȚĂ POLITICĂ
Articolul următorMIRCEA FECHET (PNL), DESPRE SISTEMUL DE GARANȚIE-RETURNARE, LA APROAPE UN AN DE LA INAUGURARE: AVEM CU 2 MILIARDE MAI PUȚINE AMBALAJE PE MARGINEA DRUMULUI ȘI ÎN GROPILE DE GUNOI