CSM Corona Brașov se califică dramatic în turul al treilea al Ligii Campionilor la volei masculin

CSM Corona Brașov s-a calificat dramatic în turul al treilea al Ligii Campionilor la volei masculin, marți seara, deși a fost învinsă, pe teren propriu, de echipa elvețiană Volley Schoenenwerd, cu scorul de 3-2 (25-21, 25-23, 15-25, 36-38, 15-11), în manșa secundă din turul al doilea, anunță Agerpres.

După 3-1 în meciul din tur, campioana României avea nevoie de două seturi pentru a merge mai departe, dar lucrurile nu au funcționat prea bine în Sala Sporturilor ”Dumitru Popescu-Colibași”. Oaspeții au câștigat primele două seturi, conducând și în cel de-al treilea cu 14-7. A urmat o revenire spectaculoasă a brașovenilor, iar egalitatea s-a restabilit la 18-18. Corona a avut 23-21, iar apoi a ratat cinci mingi consecutive de set și calificare, după care a fost nevoită să salveze trei mingi de 0-3. Brașovenii au reușit să fructifice a 11-a minge, cu un epic 38-36.

Tiebreak-ul a fost unul fără importanță, oaspeții având la un moment dat 11-7, după care au fost egalați, 11-11. O tresărire de orgoliu a făcut ca gazdele să obțină ultimele patru puncte ale setului și victoria (15-11).

În turul al treilea, Corona o va înfrunta pe câștigătoarea dintre Olympiakos Pireu și Guaguas Las Palmas. Olympiakos s-a impus în primul meci cu 3-0, returul fiind programat pe 10 octombrie, în Las Palmas.

Sursa: Realitatea de Arges

Articolul precedentURAGANUL MILTON AMENINȚĂ FLORIDA: JOE BIDEN AVERTIZEAZĂ ASUPRA UNEI FURTUNI FĂRĂ PRECEDENT
Articolul următorALEGERI PREZIDENȚIALE ÎN REPUBLICA MOLDOVA: MAIA SANDU NU S-A PREZENTAT LA DEZBATEREA ELECTORALĂ, IAR ALEXANDR STOIANOGLO A PĂRĂSIT RAPID STUDIOUL TV