La Brașov se desfășoară, în aceste zile, ediția cu numărul nouă a FunSports Cup. Unul dintre cele mai mari turnee din țară dedicate handbaliștilor juniori adună nu mai puțin de 90 de echipe participante, din țară și din străinătate, la categoriile de juniori 1 (U19), juniori 2 (U17), juniori 3 (U15) și juniori 4 (U13).

Evenimentul a debutat miercuri seară, cu festivitatea de deschidere dedicată juniorilor mari (J1 și J2), găzduită de Coresi Shopping Resort, iar de joi până sâmbătă au loc partidele pentru aceste categorii de vârstă.

Duminică, la Brașov vor ajunge juniorii mici (J3 și J4), care vor avea festivitatea de deschidere tot la Coresi Shopping Resort, iar apoi vor evolua în cadrul competiției, de luni până joi.

Rapid București, Corona Brașov, Transilvania Brașov, CSM Galați, Fortuna Chișinău sau HC Buzău 2012 sunt doar câteva dintre cluburile care și-au trimis formațiile de juniori la poalele Tâmpei.

FunSports Cup este un turneu organizat de către ACS Transilvania Brasov si agentia de sport FunSports, impreuna cu Federatia Romana de Handbal, cu sprijinul Asociației Județene de Handbal Brașov și Handbal Mania.

Articolul precedentRezultatele serii de miercuri din Liga Campionilor la fotbal
Articolul următorCând devine cartoful un pericol pentru sănătate